Антетка – бързо меню

Това меню е много удобно за работа продавачите, собсвеника и др. лица от фирмата. Чрез него може да се достигне с един клик до най.често ползваните функции, както и да даде информация за неотложните задачи.

Ако кликнете на 1 ще се отворят бързи продажби, чрез които може да извършвате касови продажби с един клик само с един пръст. Това е много удобно при работа от мобилни устройства.

Ако кликнете на иконка 2 ще се отворят последните 10 просрочени дължими плащания към доставчици.

При отваряне на меню 3 ще видите 10 просрочени плащания от ваши клиенти. Това ще ви напомни да им се обадите и да им напомните да извършат дължимите плащания.

При кликване на иконка 4 ще се покажат артикулите с намалели количества, които се нуждаят от нови заявки за доставка. Минималните количествата за доставка се задават при дефиниране на нови артикули.

С номер 5 е отбелязано логото на Вашата фирма. Под него се отваря меню с линкове за най важните функции – клиенти, доставчици, артикули и др. Оттук може да настроите и личните си предпочитания за изглед на екрана: линкове или иконки, формат на датата и числата, къде да отидете при влизане в системата, език и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *